Denna artikel sponsras av författare/förlag

Hans dey Barden låter den kreativa ådran komma fram i debuten

Hans dey Barden har skrivit debutromanen En kvinnas makt. Foto: Privat

Hans dey Barden skrev sin debutroman En kvinnas makt i ett kreativt flöde, där handling och ord bara kom till honom då han satt vid datorn. Del två i den tänkta trilogin om Jack Fontana är så gott som klar och del tre under skrivande.

Jack är inledningsvis en ung grabb på 1960-talet när det hände mycket inom musik, mode och sättet att tänka och leva. Han upptäcker att han har italienska rötter inom den sicilianska maffian, vilket visar sig ha väldigt stor betydelse för utvecklingen i romanen.

Jack går från att vara en vanlig, glad, enkel kille till att formas av alla otroliga händelser och miljöer han upplever.

– Han växer, utvecklas och slipas till en man som får uppleva kärlek, lycka men också misslyckanden och ond bråd död. Boken är spännande men innehåller också tragik och humor. 

Hans anser att det är viktigt när han skriver att få med andra kopplingar. Det finns också tankar som läsaren ska kunna reflektera över, som betyder något.

En kvinnas makt

En kvinnas makt

  • Förlag: Vulkan
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska
  • Utgiven: 2022-04-28
  • ISBN: 9789189462892

En kvinnas makt utspelar sig på många platser: Schweiz, Österrike, Italien, London och New York. Hans dey Barden har gjort gedigen research för att kunna skildra människor och miljöer korrekt. Målet är att läsaren ska kunna se framför sig både platser och personer. Då Hans dey Barden är uppvuxen i Tylösand lät han Jack få uppleva sin tonårstid i denna miljö.

– Researchen blev omfattande och intressant. Min önskan är att läsaren ska känna att det är en spännande resa och ett äventyr, säger Hans.

Författaren har en bakgrund inom affärsvärlden och har drivit flera företag. En konstnärlig dimension har funnits parallellt, främst vad gäller måleri. Han målar abstrakt, stort och med mycket färg och form. Skrivandet är nytt, även om han alltid tyckt om att berätta historier för människor. Nu är det dags att släppa fram den kreativa, konstnärliga ådran mer.

– Vi alla har en kraft och styrka inom oss, säger författaren. Jag är förvånad över att jag skrev en roman så fort, men allt är möjligt om vi vill något tillräckligt mycket. Vi kan mycket mer än vad vi tror oss kunna.

Det är i naturen Hans hämtar kraft och inspiration att skriva och vara kreativ. 

– Att röra på sig är en kraftkälla för mig.

Hans dey Barden skriver, målar och arbetar, det fyller dagarna. Ibland ser han på film men mycket sällan på tv. Han vill göra det bästa med det återstående av livet och då är det inte godkänt att sitta och titta på tv, anser han.

Hans tycker att vi borde känna en större tacksamhet i våra liv, att uppskatta det vi har.

– Värna om det inom dig och utveckla det. Våga följa dina drömmar. Detta är författarens drivkraft.

– Mitt skrivande är en spännande resa och det är så jag vill att läsaren också ska känna, att man är på ett fantastiskt äventyr. En dröm och förhoppning är att trilogin skulle kunna filmatiseras.

En kvinnas makt

En kvinnas makt
Författare
Förlag Vulkan
GenreDeckare, thrillers och spänning
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor221
Vikt380 gr
Utgiven2022-04-28
SABHc
ISBN 9789189462892

En rafflande spänningsroman som tar läsaren till dramatiska händelser och miljöer.

En Kvinnas Makt är en färgsprakande berättelse om drömmar om kärlek och jakt efter pengar. Erotiska begär och misslyckanden. Korta stunder av lycka.

Jack möter två glamorösa kvinnor och ”knockas” av deras skönhet och oväntade stora intresse för honom.

Sonja och Louise är stilfulla, sensuella och kontrollerande med mörka hemligheter och begär som döljs bakom den perfekta ytan.

Ovetande dras Jack in i deras maktspel och våldsspiral.

I desperation söker Jack kontakt med sin släkt i Italien som visar sig ha sina rötter i den sicilianska maffian.

Snart är Jack indragen i en konfliktfylld värld av maktspel, pengar, erotik, kärlek och ond bråd död.

Skall kärleken vinna eller är det dödsängeln som segrar?

Hans dey Barden

Författaren är entreprenör inom flera verksamhetsgrenar med lång erfarenhet inom affärsvärlden. Han är tillika konstnär och har nu skrivit sin debutroman.

Första boken i en trilogi om Jack Fontana.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll är artiklar som finansieras av förlag eller författare som vill förmedla information om sina böcker. Det kan även vara andra företag med tjänster eller produkter, främst relaterade till böcker. Är du intresserad av att köpa sponsrade artiklar så kontakta en av våra säljare på sales@boktugg.se. Läs mer om våra alternativ för annonsering

sales@boktugg.se