Denna artikel sponsras av författare/förlag

Finstämda texter om att möta döden

Författaren Louise Wallin. Foto: Lars Hallström

När Louise Wallins pojkvän Robert drabbades av cancer och sedan dog blev lyriken en ventil för henne. 

Genom att finna de rätta orden och skriva ner dem som korta dikter kunde Louise uttrycka alla de känslor hon bar på. Resultatet blev en vacker och berörande diktsamling. 

Vi behöver prata om att du dog skildrar de tankar och den inre turbulens man kan ha som nära anhörig till någon som snart ska dö. Den är ett sorgearbete och en kärleksförklaring som inte lämnar någon läsare oberörd. Där ryms så otroligt många känslor i så få ord. 

”att du var döende var en sorg
jag fick hantera ensam
du var för upptagen
med att leva”

ur diktsamlingen

Vi behöver prata om att du dog

Vi behöver prata om att du dog

Den här diktsamlingen handlar om min pojkvän Robert som gick bort i cancer 2016. Jag ser de här dikterna som en kärleksförklaring till honom. Det är också en skildring av de tankar och känslor man kan bära på som nära anhörig till någon som snart ska dö.

Louise Wallin är född 1983 och  bosatt i Upplands-Bro. Läs mer »
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll är artiklar som finansieras av förlag eller författare som vill förmedla information om sina böcker. Det kan även vara andra företag med tjänster eller produkter, främst relaterade till böcker. Är du intresserad av att köpa sponsrade artiklar så kontakta en av våra säljare på sales@boktugg.se. Läs mer om våra alternativ för annonsering

tips@boktugg.se