ANNONS

Mary L. Trump får klartecken av domare för sina avslöjande memoarer

Donald Trump försöker stoppa i stort sett alla böcker som skrivs om honom. I fallet med brorsdottern Mary L. Trumps bok Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man är det presidentens bror Robert S. Trump som stämt henne för brott mot en sekretessklausul i ett avtal från 2001.
Men enligt NY Times har domare Hal B. Greenwald avfärdat stämningen med orden ”Varför skulle ett avtal från 2001 gällande två dödsboärenden och ett fall i en lokal domstol innehålla en klausul som förhindrar parterna att aldrig någonsin igen prata om sina relationer?”
Förlaget Simon & Schuster har tidigarelagt utgivningen av boken som släpptes idag, den 14 juli.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL