Denna artikel sponsras av författare/förlag

Bazar Förlag söker säljansvarig

Bazar förlag.

Vill du ansvara för utveckling av våra samarbeten med e-handelsaktörer, streamingtjänster och fysisk bokhandel?

Bazar Förlag söker nu en operativ säljansvarig med uppdraget att säkra och driva vår tillväxt på en marknad i ständig förändring, där lyssning i streamingtjänster och handel på nätet står för en allt större del av marknaden.

Vårt mål är tillväxt och optimering av alla delar i vår affär, med fokus på en digital marknad och vidareutveckling av vår Online-affär. Därför söker vi nu en säljansvarig som kommer ansvara för samarbeten med nya digitala återförsäljare samt vidareutveckling av våra befintliga återförsäljarrelationer på en växande digital marknad. I ansvaret ingår det även att optimera vår exponering och stärka vår affär i fysiska kanaler, i nära samarbete med vårt säljbolag Hemming & Baggfelt.

Om rollen

Du kommer initiera och driva affärsutvecklande initiativ med fokus på tillväxt i vår online-affär. Du kommer att arbeta nära Förlagschef, marknadsansvarig och vår controller, för att nå våra gemensamma mål. Som en del av Bonnierförlagen ingår det även att samarbeta och möjliggöra erfarenhetsutbyte och optimera processer med central säljorganisation.

Du initierar, anpassar och styr upp förändrings- och utvecklingsinsatser och söker ständigt nya perspektiv och idéer som driver försäljning på kort och lång sikt. Du kommer, i nära samarbete med respektive återförsäljare, samt med förlaget att delta aktivt i lanseringsarbetets olika faser, med planering, utförande, uppföljning och utvärdering av kampanjer som en del av det dagliga arbetet. Du är nyfiken och affärsmässig och bidrar till att Bazar är återförsäljarens bästa samarbetspartner.

Du kommer att vara en del av teamet på Bazar som idag består av 7 kollegor.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Rebecka Leffler, förlagschef på Bazar Förlag rebecka@bazarforlag.se

Läs mer om tjänsten och ansök här: https://emp.jobylon.com/jobs/74501-bazar-forlag-saljansvarig-bazar-forlag/

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll är artiklar som skrivs av journalister, men som finansieras av förlag eller författare som vill förmedla information om sina böcker. Det kan även vara andra företag med tjänster eller produkter för bokbranschen. Är du intresserad av att köpa sponsrade artiklar så kontakta en av våra säljare på sales@boktugg.se. Läs mer om våra Marknadspaket

tips@boktugg.se