ANNONS

Här är en första glimt av nästa LasseMaja-film

LasseMajas detektivbyrå på nya uppdrag i den fristående filmen som släpps i februari 2020. Foto: Pressbild/SF Studios

Filmen LasseMajas Detektivbyrå – Tågrånarens hemlighet har premiär den 7 februari 2020. Men redan nu har den första trailern kommit – se den här.

LasseMajas Detektivbyrå – Tågrånarens hemlighet är den sjätte filmen om LasseMajas Detektivbyrå, baserad på barnboksserien med samma namn av Martin Widmark och Helena Willis. Den kommande filmen är en fristående berättelse som utspelar sig kring tågstationen i Valleby där en tågrånare har rymt.

–  Vi har gjort en storfilm med alla ingredienser – ett känslofyllt mysterium fotat av en av världens bästa filmfotografer och med musiken som en av huvudrollerna, säger Moa Gammel, debuterande filmregissör, i ett pressmeddelande från SF Studios. 

ANNONS

Tågrånarens hemlighet är skriven av manusförfattarna Henrik Engström och Mattias Grosin. Huvudrollerna Lasse, Maja och Klara spelas av Nils Kendle, Polly Stjärne och Rani Pyne.

Handling: Lasse och Maja har fått sin detektivbyrå nedlagd av polischefen i närliggande Kristinelund när Klara söker upp dem. Hon behöver hjälp med att bevisa att hennes pappa Ferdinand är oskyldig till tågrånet han dömts för. Lasse och Maja ser nu sin stora chans att få upprättelse, att visa att de visst kan lösa brott!

Något att se fram emot till sportlovet nästa år. Men först är det läslov, så varför inte börja ladda inför filmen redan nu med att läsa några LasseMaja-böcker nästa vecka?


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel, via smidig kortbetalning25 kr eller 150 kr eller välj annat belopp. Du kan även swisha till 123-483 18 71klicka här för QR-kod. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
Är du författare eller jobbar i branschen? Då ska du prenumerera på INSIDER Basic eller Business och läsa Skrivtugg och Analysbrevet.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL