ANNONS

Svensk författare etta på Amazon med biografi om Stieg Larsson och Palmemordet

Etta på Amazon ligger just nu ”The Man Who Played With Fire” (”Stieg Larssons arkiv: Nyckeln till Palmemordet” på svenska) av Jan Stocklassa. Pressbild: Bokfabriken. Fotomontage: Boktugg.

Jan Stocklassas The Man Who Played With Fire (på svenska Stieg Larssons arkiv: Nyckeln till Palmemordet ) toppar just nu Amazons lista över de mest sålda biografierna.

Det är Amazon Crossing, ett av Amazons drygt femton imprint, som har gett ut The Man Who Played With Fire på engelska och den får givetvis draghjälp av att nya Millenniumboken nyss släppts.

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Antingen köp en prenumeration på Boktugg INSIDER Basic eller Insider Business. Eller gör en engångsdonation via Swish eller kort.

25 kr 50 kr 75 kr 150 kr 500 kr Annat Swish

Etta på Amazon är ett begrepp som används flitigt eftersom de i praktiken har hundratals olika topplistor i olika genrer. Men att vara den mest sålda biografin är ändå en prestation när konkurrenterna är titlar som Educated: A Memoir av Tara Westover (3:a) och Becoming av Michelle Obama (4:a) som båda är storsäljare i Sverige. Mer okänd i Sverige är då Call Sign Chaos: Learning to Lead av Jim Mattis som i skrivande stund är tvåa.

Stieg Larssons arkiv: Nyckeln till Palmemordet av Jan Stocklassa har getts ut på flera språk (över 50 länder) redan och fått positiva recensioner i Frankrike, Norge, Spanien, Tyskland och Danmark, enligt det svenska förlaget Bokfabriken.

Här hemma har boken sålt i runt 10 000 exemplar inbundet och i oktober kommer Stieg Larssons arkiv: Nyckeln till Palmemordet i pocket.


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en Insider-prenumeration för dig som är författare eller jobbar i branschen. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
Antingen köp en prenumeration på Boktugg INSIDER Basic eller Insider Business. Eller gör en engångsdonation via Swish eller kort.
25 kr 50 kr 75 kr 150 kr 500 kr Annat Swish

Om du har bråttom:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se