fbpx

Svensk författare etta på Amazon med biografi om Stieg Larsson och Palmemordet

Etta på Amazon ligger just nu ”The Man Who Played With Fire” (”Stieg Larssons arkiv: Nyckeln till Palmemordet” på svenska) av Jan Stocklassa. Pressbild: Bokfabriken. Fotomontage: Boktugg.

Jan Stocklassas The Man Who Played With Fire (på svenska Stieg Larssons arkiv: Nyckeln till Palmemordet ) toppar just nu Amazons lista över de mest sålda biografierna.

Det är Amazon Crossing, ett av Amazons drygt femton imprint, som har gett ut The Man Who Played With Fire på engelska och den får givetvis draghjälp av att nya Millenniumboken nyss släppts.

Etta på Amazon är ett begrepp som används flitigt eftersom de i praktiken har hundratals olika topplistor i olika genrer. Men att vara den mest sålda biografin är ändå en prestation när konkurrenterna är titlar som Educated: A Memoir av Tara Westover (3:a) och Becoming av Michelle Obama (4:a) som båda är storsäljare i Sverige. Mer okänd i Sverige är då Call Sign Chaos: Learning to Lead av Jim Mattis som i skrivande stund är tvåa.

Stieg Larssons arkiv: Nyckeln till Palmemordet av Jan Stocklassa har getts ut på flera språk (över 50 länder) redan och fått positiva recensioner i Frankrike, Norge, Spanien, Tyskland och Danmark, enligt det svenska förlaget Bokfabriken.

ANNONS

Här hemma har boken sålt i runt 10 000 exemplar inbundet och i oktober kommer Stieg Larssons arkiv: Nyckeln till Palmemordet i pocket.


❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.   Om du har möjlighet, stöd Boktugg idag med en prenumeration eller valfritt bidrag.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Stäng meny