Krisläge

Krisläge
Författare
Medverkande
Förlag Lystring
GenreSerier och skämtteckningar
FormatFlexband
SpråkSvenska
Antal sidor287
Vikt0
Utgiven2021-05-25
SABHci
ISBN 9789198585797
I mars 2020, då hela planeten gick mot en nedstängning, insåg serietecknaren Simon Hanselmann att det världen behövde mest av allt just då var komisk, penisbaserad underhållning, så han skapade djärvt den bästa webb-serie som någonsin gjorts... En vindlande historia som pendlade snabbt mellan komedi, skräck, action, genusstudier och såpopera.
Krisläge vägrar ta foten från gaspedalen medan vi alla kastats framåt mot okända mål.

”Det är en nattsvart och på alla sätt gränslös skildring av 2020, med karantän, upplopp på gatorna, tungt drogmissbruk, reality-TV, wokeness och en lika fri som sorglig sexualitet. Som alltid är det humorn som tar oss igenom mörkret. Årets samtidsskildrare.”
- Mats Jonsson, intervjuad i ETC

”Ett karantänsatt kammarspel om ugglan, häxan, varulven och de andra i en kombinerad influencerstudio och pundarkvart där omvärlden tränger sig på via kravaller och deplattformeringar.”
- Rasmus Fleischer, Expressen

”En explosiv blandning av samtidssatir och såpa där det hatälskade persongalleriet från hans tidigare serier om Megg, Mogg, Uggla och Varulv Jones spräcker gränserna för både misär och vänskap. Kavalkaden av polisvåld, buttplugs, valkampanjer och kändisskap eskalerar i absurditet dag för dag i takt med årets verkliga händelser”
- Iso Lindh, Arbetaren

"Den bästa alternativserietecknaren just nu"
- Liv Strömquist, intervjuad i Vi Läser