BooztBook. Digital balans : uppkopplad, nedkopplad, avkopplad

BooztBook. Digital balans : uppkopplad, nedkopplad, avkopplad
Författare
Förlag MINDBOOZT AB
GenreHälsa, skönhet och sex
FormatHäftad
SpråkSvenska
Antal sidor48
Vikt33 gr
Utgiven2023-03-23
SABPua
ISBN 9789189391161

“I kortversionen tycker jag att du lyckas fånga mig och skapa känslan av att vilja läsa och lära mer. Den provocerar lite, samtidigt som den ger mig en känsla av omtänksamhet. Ödmjukt ber boken mig att tänka till, utan pekpinnar.”

Anneli Wallström Söderbom
Projekt- och processledare i framtidsorganisationer


Det här är en kortversion av boken Digital balans – Uppkopplad, nedkopplad, avkopplad. Det är en så kallad boozt book som är liten nog för att få plats i fickan tillsammans med din mobil och den är så kort att den hinner läsas medan pastavattnet kokar upp. 

Boken ger en möjlighet att bli nyfiken på dina digitala vanor och en chans att reflektera över vad du är nöjd med och vad du eventuellt vill förändra. För tänk om det är så att en bättre digital balans kan ge en boozt för din hälsa och utrymme att skapa det liv du önskar? 

Jeanette Juhnestam driver företaget Din balans. Hon har ägnat de senaste 25 åren åt att inspirera andra till att hitta mer återhämtning och bättre balans i livet, något hon gör genom olika hälsoprojekt och föreläsningar. Jeanette är också en av författarna i antologin Tips från coachen 1.

digital-balans.se 

“Tänkvärda frågor varvat med insikter, kunskap och andra personers upplevelser. Jag funderade flera gånger på hur jag gör och hur vill jag ha det? Boken blev en ögonöppnare för mig, så rekommenderar verkligen boken.”
Jenniefer Johansson