Se på ett annat sätt

Se på ett annat sätt
Författare
Förlag Whip Media
GenreHälsa, skönhet och sex
FormatHäftad
SpråkSvenska
Antal sidor191
Vikt288 gr
Utgiven2020-05-15
SABLz Boo, Birgitta
ISBN 9789189191112

Vad skulle du göra om du under loppet av ett år förlorade synen? Vem skulle du bli om ditt liv drastiskt förändrades innan du ens fyllt 60 år?

När det hände mig hade jag bara två val: Att ge upp eller kämpa. Jag valde att inte vika ner mig för alla svårigheter det innebar att börja se livet på ett annat sätt.

Vissa drömmar blev jag tvungen att ge upp, medan jag kämpade för att kunna skriva. När jag hade lärt mig att hantera synhjälpmedlen på min dator startade jag upp min blogg Betraktelser från en synskadad se på ett annat sätt . I bloggen ventilerade jag mina rädslor och andra tankar som rörde sig i huvudet när jag blev alltmer isolerad från omvärlden. Jag skrev om motgångar och framgångar och om att hitta glädjeämnen i mörkret.  

I den här boken har jag sammanställt de mest uppskattade inläggen. Jag vill att den ska bli en inspirationskälla för dig som råkat ut för liknande traumatiska livsförändringar. Det finns alltid guldkorn att plocka upp i livet.  Det gäller bara att aldrig sluta leta efter dem