Tarotkometen

Tarotkometen
Författare
Förlag Förlagshuset Siljans Måsar KB
GenreAstrologi och esoterika
FormatDanskt band
SpråkSvenska
Antal sidor260
Vikt280 gr
Utgiven2022-12-02
SABBlc
ISBN 9789188939951

Allomfattande visdom direkt från Skaparkraften – häri ryms ett helt liv!

Ingrid Juliusson vill så frö till nya infallsvinklar genom boken "Tarotkometen – Hur du kan tolka Tarotkort", så att en djup förståelse för universums eget inre bibliotek kommer i dagen, den urkälla som är alltets upphov, och det är vi tillsammans som byggt dessa förutsättningar som nu råder. Är du nöjd, ja då har du gjort livet enkelt att leva. Är du mindre nöjd, då behöver du förändra och förenkla ditt levnadsätt så att du får pusselbitarna att passa in i det levnadspussel du håller på att skapa. "Tarotkometen" är en bok som tagit Ingrid flera år att skriva. Att skriva ord som hela tiden hämtats direkt från källan kräver fokus på ett alldeles speciellt sätt. Att fånga magin i varje ord och sedan foga dem samman till visdom, har varit ett sökande och en utmaning och att hela tiden befinna sig i samklang med allt som är och därifrån hämta upp det som så småningom blev denna skrift. – Ja, det har varit ett spännande äventyr, berättar Ingrid.

En vacker mirakulöst strålande komet, ett sällsynt himlafenomen i regnbågens alla färger, som endast kan åstadkommas när rent, klart ljus träffas i de undersköna kristallsalarna. Lysande, som enbart skaparkraften förmår frambringa. Kulörer, självlysande som hos en sagolik kungsfiskare. Det är därför denna fantastiska bok benämns Tarotkometen.


Nu är det dags för mänskligheten att ta emot fenomenal visdom som sänds ner från de himmelska tempelsfärerna. Denna tarotskrift innehåller universums egen kunskap i förgylld form, vilket är mirakel. Tarotleken helar och läker, och vi skapar mirakel på gudanivå – med mod och styrka.


Följ naturlagarna tillbaka till ursprunget. En ny tid är här. Naturlagarna är hela fundamentet som universum och mänskligheten vilar på. Sann livskvalitet. Livet fortsätter i evighet. Inget avslut existerar. Känn tillit och fortsätt vandra!


Ingrid Juliusson