Hon kallar mig dotter

Hon kallar mig dotter
Författare
Förlag Förlagshuset Siljans Måsar KB
GenreMemoarer och biografier
FormatDanskt band
SpråkSvenska
Antal sidor176
Vikt0
Utgiven2021-11-29
SABLz Danielson, Åsa
ISBN 9789188939739

–  Kära Moder Jord, kan du sända mig en guide och lärare för att hjälpa mig med mitt andliga arbete? 


Många människor tror att man kan tala till Gud och att Gud svarar. Om Gud är energi och allting annat består av energi, måste vi även kunna tala med andra andliga varelser. Tänk om du kan tala till Moder Jord och hon kan höra dig, vad tror du hon skulle säga? 


Hon kallar på oss, allt du behöver göra är att lyssna.


Mitt i medelåldern fick Åsa klart för sig att hon kunde kommunicera med naturandar, vilket hon omedvetet hade gjort sedan barndomen. Genom hennes levnadshistoria får du följa hennes kamp till ett bättre och friskare liv med den kunskap hon fått till sig från Moder Jord, som är hennes andliga guide. På ett ödmjukt sätt ger hon oss Moder Jords visdom om hur vi kan leva på ett klokare och mer medvetet sätt. Vi behöver alla komma tillbaka till ett liv närmare naturen – på hennes villkor. Du får även en inblick i inkariket och deras levnadsvisdom genom hennes kontakt med Huáscar, den siste inkan. 


LÄSARREAKTION


Det här är en bok som hjälper läsaren att finna en väg till välmående och glädje. Texten ger positiv energi som kan bidra till förmågan att förbättra. ”Hon kallar mig dotter” är en välbehövlig bok som kan hjälpa många människor på vägen till ett lyckligare och mer balanserat liv.