Den nakna flickan

Den nakna flickan
Författare
Förlag Bladh by Bladh
GenreSvenska berättare
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor303
Vikt504 gr
Utgiven2019-09-25
SABHc
ISBN 9789188917034

Ny bok av författaren till hyllade Gangsterprinsessan!

Den nakna flickan får vi följa med på den unga Viktorias livsresa, från barndom och uppväxt i en sluten religiös sekt på flykt från de svenska myndigheterna som ung mamma och vidare ut i världen på olika omvägar, till livet som firad stripdansös och sedermera ägare till en exklusiv nattklubb i Sverige. 

Du får inblick i en kvinnas frigörelse och kamp för att lämna sina rötter och Familjen hon växte upp i och hennes revansch på samhället. Du får möta religiösa fanatiker och outsiders men också människor som kommit lite i skymundan eller av olika anledningar råkar befinna sig i nattens skuggor. Du får även titta in i världar du inte trodde fanns, men som fortfarande existerar överallt.

Den nakna flickan handlar om religiös fanatism, sex, makt, indoktrinering, stripbranschen och om rätten till sin egen kropp. Den handlar också om hur uppfostran, uppväxt och upplevelser i barndomen påverkar oss som människor och indirekt de livsval vi senare gör i livet på gott och ont.  

Läsarröster om Gangsterprinsessan:  

"Jag älskar allt med boken. Den har verkligen satt spår i mitt sinne. Omtumlande och berörande rakt igenom hela boken/ /Jag har bitit på naglarna, tårarna flödade och många känslor berörs. Köp den, LÄS den!" 

Linda Bergfeldt, Pocketgrossisten  

"Rå, hänsynslös och stark historia om en ung människas livsöde.

"Läs! Du kommer inte kunna sluta. Denna bok ger helt nya insikter om hur andra människor har det. Gripande historia. Väldigt bra." 

"Bland det bästa jag läst! Gripande på så många sätt... Vilken makalös kvinna!" 

"En fantastisk bok. Ett livsöde som fascinerar och som alla borde ta del av."  "Det går inte att läsa denna bok utan att bli berörd." 

OM FÖRFATTAREN:

Helen Stommel Olsson har jobbat som copywriter, krönikör och frilansjournalist i 20 år. Hon har alltid varit intresserad av de mekanismer som styr människors val i livet och fördjupat sig inom kommunikation, juridik, psykosyntes, psykologi och beroendeproblematik. Idag arbetar Helen som författare och föreläsare på heltid. Den nakna flickanär författarens andra bok, efter Gangsterprinsessansom vann Stora ljudbokspriset 2018. Båda böckerna är inspirerade av verkliga händelser och personer.