Vad händer nu med framtiden? : 20 visioner om Sverige efter corona

Vad händer nu med framtiden? : 20 visioner om Sverige efter corona
Författare
Medverkande
Förlag Pug förlag
GenreSamhälle, politik och debatt
FormatFlexband
SpråkSvenska
Antal sidor248
Vikt424 gr
Utgiven2020-06-24
SABO
ISBN 9789188699473

Vad händer nu med framtiden? försöker reda ut vad som väntar oss i slutet av tunneln. Vilket Sverige vill och bör vi bygga när vi nu står inför en omstart? För en sak är våra experter eniga om, det är i kriser vi har möjlighet att göra om och göra rätt.

I den här framtidsoptimistiska boken får vi bland annat ta del av visioner från Mouna Esmaeilzadeh, Johan Kuylenstierna, Micael Dahlen, Carin IsmAnna Felländer, Johan Norberg och Alexander Bard. Bokens förord är skrivet av poeten och föreläsaren Bob Hansson:

Nu är det mindre och snart blir det mer. Vilket slags mer väljer vi?

Christian von Essen (f 1979) är frilansande journalist, redaktör och copywriter, bosatt i Stockholm. Sedan 2018 driver han Heja Framtiden en podcast och plattform för framtidsfrågor. I podden intervjuar han experter, forskare, futurister, författare och visionärer om hur framtiden kan se ut och hur vi ska göra den så bra som möjligt tillsammans. Nu återvänder han till 20 av sina mest intressanta intervjuobjekt för en uppföljande diskussion. Vad händer nu med framtiden? Vad väntar oss i slutet av tunneln? Och vilket Sverige vill vi bygga om vi får möjlighet till en omstart?