Triangel

Triangel
Författare
Medverkande
Förlag Southside Stories
GenreSkönlitteratur barn och ungdom
FormatKartonnage
SpråkSvenska
Antal sidor337
Vikt440 gr
Utgiven2019-01-28
SABuHce
ISBN 9789187879500

"Upplägget är smart och liknar det i den norska tv-serien 'Skam'. (...) Det finns en värme och humor i Stones roman som är fullkomligt oemotståndlig." 
Dagens Nyheter

Courtney "Coop" Cooper och Jupiter Charity-Sanchez har varit bästa vänner så länge de kan minnas. De gör det mesta tillsammans, och brukar till och med dela säng. Inget konstigt med det, Jupiter är lesbisk och Coop är helt okej med det. Inte. Han har varit hemligt kär i Jupiter i en halv evighet.

Då kommer plötsligt Rae Evelyn Chin in i bilden. Hon är den nya tjejen, och hon blir snart kompis med både Jupiter och Coop. Coop förvånas över känslorna som plötsligt blossar upp för Rae, samtidigt som Jupiter och Rae börjar tillbringa allt mer tid tillsammans.

Det hela resulterar i överraskande känslor, en kyss som hotar att förstöra allt, en plan som går åt skogen och total förvirring.

En historia. Tre perspektiv. Inga enkla svar.

"Det är omöjligt att inte älska Triangel. Helt omöjligt! Den har de rätta ingredienserna. Den har en underbar vänskapshistoria, samtidigt som det är en magisk berättelse om tonårsförälskelse och ovanpå det en fin berättelse om identitet och hitta vem man är." 
Boktokig