Fången i paradiset och andra självbiografiska berättelser

Att skriva om sitt liv är både läkande och helande. Det kan ge perspektiv på livet. Det kan ge insikter. Det kan hjälpa en att ta sig igenom trauma och livskris. Det kan hjälpa en att minnas viktiga händelser. Det kan stärka och ge livsglädje.


Vi kan lära oss mer om oss själva genom att ta del av människors livsberättelser. Det finns mängder av fascinerande människor med intressanta livsöden som är fängslande och underhållande att ta del av. I denna bok får du ta del av elva självbiografiska berättelser om en stulen ryggsäck, om att bli fri en dysfunktionell relation, om att inleda en ny relation, om att bli fri från sjukdom, om att känna sig som en katt bland hermeliner, om ett barndomsminne från Afrika, om att inte kunna få barn, om att förlora ett barn, om att adoptera och om filosofiska tankar kring vem man egentligen är. Och om att vara fast i en segelbåt på Indiska oceanen när hela världen stänger ner på grund av ett virus.


Medverkande:
Bosse Lövgren, Eleanor Petitt, Emma Lidell, Erica Appelros, Inger Fjordgren, Gunvor Härenstam, Maria Bergbäck, Margaretha Persson Henkel, May-Lis Farnes, Monika Chanovian och Olov Petersson.