fbpx

Snabbstickat : 60 projekt på 30 minuter

Snabbstickat : 60 projekt på 30 minuter
Författare
Medverkande
Förlag Känguru
GenreSömnad och handarbete
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor128
Vikt596 gr
Utgiven2013-09-26
SABQccaa
ISBN 9789186289904
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Tycker du att du är för upptagen för att sticka? Tänk om! I den här boken finns stickprojekt som passar perfekt när du har en liten stund över. Du kan skapa roliga, fina och praktiska saker i en handvändning. Har du en halvtimme över kan du bli stolt skapare och ägare av så fina saker som servettringar, mössor, små fåglar, fingerdockor och torgvantar.
Med Snabbstickat har du ett brett urval projekt till hands. Du kan använda boken om och om igen, alltifrån när du behöver sno ihop en snabb gåbortspresent till när du behöver ha något att göra med händerna. Här finns något för alla.

* Beskrivningar på olika tekniker och allt du behöver veta om stickning * 60 fina projekt, allt från skojiga leksaker till praktiska föremål till hemmet * Smarta tips för både nybörjare och vana stickare

CAROL MELDRUM är textildesigner, kursledare och författare till många populära stick- och virkböcker. Hon arbetar inom textilindustrin och som designer för flera klädkedjor samt för den internationellt kända garnkedjan Rowan. Hennes arbeten kan bland annat ses på beatknit.com.
Stäng meny