UTGÅTT !!! Livsmedelskunskap Del 2

UTGÅTT !!! Livsmedelskunskap Del 2
Förlag Lära Förlag
FormatHäftad
SpråkSvenska
Antal sidor80
Vikt0
Utgiven1997-01-01
ISBN 9789185893966
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Den här boken behandlar livsmedel som kött, fisk och ägg. Livsmedelskunskap 2 ingår i en serie på 4 böcker med matcirkeln som utgångspunkt presenterad med teckningar och foton i färg. Del 1 omfattar frukt och grönt, del 2 kött, fisk och ägg, del 3 mejeriprodukter, del 4 bröd, mjöl och gryn. Böckerna erbjuder eleven ett varierande innehåll med faktatexter, berättelser, foton, illustrationer och samtalsfrågor. Berättelserna är vardagsnära och konkreta och kapitlen avslutas med frågor där eleverna uppmanas diskutera och reflektera över egna erfarenheter och värderingar utifrån böckernas innehåll. Passar för elever på särvux samt andra i behov av lättläst material i ämnet.