Kött : från grill till gryta

Kött : från grill till gryta
Författare
Medverkande
Förlag Bonnier Impact
GenreMat och dryck
FormatKartonnage
SpråkSvenska
Antal sidor144
Vikt712 gr
Utgiven2007-04-17
SABQca
ISBN 9789185605057
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att tillaga och äta. Här presenterar han sina allra bästa recept. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett Nötspett från medelhavet med kikärtspuré eller en Halstrad carpaccio med fänkål, sardeller och oliv-crème fraîche?Till detta har han valt ut ett stort antal läckra marinader, kryddblandningar och såser som ytterligare förhöjer köttets goda smak. Boken omfattar recept på alla sorters nötkött, för alla tillfällen, året runt, tillsammans med säkra råd om råvaruinköp, förvaring och tillagningstider.