Som man ligger får man bädda

Som man ligger får man bädda
Serie Ebba och Julie
Författare
Medverkande
Förlag Lind & Co
GenreSvenska berättare
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor250
Vikt448 gr
Utgiven2022-08-15
SABHc
ISBN 9789180184984

Julie har precis återvänt till hemorten i Norrland med svansen mellan benen. Nyskild, ensamstående och aningens tilltufsad, det var inte direkt så hon hade sett sitt liv framför sig när hon som sjuttonåring lämnade de norrländska skogarna för storstadsliv i Stockholm. Men, det är bara att bita ihop och bygga upp ett nytt liv bland föräldrar och barndomsvänner. Dessutom måste hon möta ungdomskärleken Kristoffer igen - något som rör upp starka känslor.     

Ebba är höggravid och inställd på att bli ensamförälder eftersom pappan till barnet avsagt sig allt ansvar. Men är det något man kan vara säker på så är det att livet är oförutsägbart och snart har både föräldraskapet och kärleken utvecklat sig i en riktning Ebba aldrig kunde ha anat.  

Som man ligger får man bädda är den andra, fristående, romanen om Ebba och Julie. En välskriven relationsroman för läsare av Anna Lönnqvist, Kristin Hannah och Anna Fredriksson.      

KRISTIN BRORSSON är utbildad lärare men har de senaste åren arbetat som översättare. Hon är född 1983 och bor med sin familj på Malta.