
Vegan på 5 ingredienser

| Författare | |
|---|---|
| Medverkande | |
| Förlag | Bonnier Fakta |
| Genre | Mat och dryck |
| Format | Inbunden |
| Språk | Svenska |
| Antal sidor | 155 |
| Vikt | 612 gr |
| Utgiven | 2020-04-21 |
| SAB | Qcabc |
| ISBN | 9789178870202 |
Vegansk mat är lättlagad, god och tillåtande, precis som all mat ska vara! När Siri Barje lagar mat blir det rejäla smaker och väl avvägda ingredienser.
Med tio basvaror i köket (som olja, salt och annat du säkert redan har hemma) räcker det med bara fem ingredienser för att laga god vegansk mat – till exempel scrambled tofu, portobelloburgare och linsgryta eller veganska versioner av klassiker som bouillabaisse och chokladmousse. Här finns recept till frukost, smårätter, huvudrätter och efterrätter. Välkommen till det veganska köket!
























