Ett oemotståndligt liv

Ett oemotståndligt liv
Serie Anna Holm
Författare
Förlag Bokfabriken
GenreSvenska berättare
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor318
Vikt482 gr
Utgiven2021-04-15
SABHc
ISBN 9789178354184

Anna tror inte sina ögon. Killen som kommer in på Riche är en kopia av hennes första kärlek Calle, som tragiskt dog innan de hann bygga ett liv tillsammans. 

Det har tagit många år att finna kärleken på nytt, och Annas vardag med Filip och hennes två barn skakas om efter mötet i baren. Den unge mannen är som ett spöke från det förflutna och minnena av Calle hotar relationen med Filip. Anna kan inte släppa det: Vem är han? Har han en anknytning till Calle? 

Samtidigt tyr sig en ung medarbetare, Amelia, till Anna. Amelia berättar om sin pojkvän och säger att ingen är så ensam som han. Hon kan inte lämna honom, trots att han ofta sviker henne och flyr in i en värld av droger och evigt festande. Han har ingen annan än Amelia. Vem vet vad som skulle ske om hon också överger honom. 

Sanningen kommer ikapp Anna när hon kastas mellan kärlek och försoning, hemligheter och partydrogernas helvete. 

Ett oemotståndligt liv är den fjärde, fristående romanen om Anna Holm. 

BIRGITTA BERGIN har etablerat sig som en av Sveriges stora författare inom modern feelgood med över 300 000 sålda böcker. Hennes genombrott kom med trilogin om Anna Holm som fick ett enormt gensvar hos läsare och bokbloggare. Birgitta är ofta ute och föreläser, och bloggar på ketchupoftheday.se. Hon bor växelvis i Marbella och i skärgården utanför Göteborg. Hon är trefaldig finalist i Stora Ljudbokspriset.