fbpx

OBS: Synd

OBS: Synd
Serie OBS-serien
Författare
Förlag Hoi Förlag AB
GenreSvenska berättare
FormatDanskt band
SpråkSvenska
Vikt0
Utgiven2019-09-21
SABHc
ISBN 9789176970744

Bröllopet närmar sig för Isabel och förberedelserna rullar på. Det ska tas beslut om servetter och valsen ska finputsas på danskurs. Men i tankarna är Isabel hos Per som hon träffade genom en skrivkurs. Efter hans försök till en flirt tog Isabel avstånd från honom. Nu börjar de hitta tillbaka till sin avslappnade jargong i chatten igen.

När samtalen tar fart dröjer det inte länge innan de har hittat ett gemensamt projekt: att avslöja den kände författaren Edward Örn som håller i skrivkursen. Han leder en förening för sina mest talangfulla elever, där de får chansen att ta en alternativ väg till framgång … En väg där man måste ”bjuda till”.

OBS: Synd är uppföljaren till OBS: Flirt. Det är en nyskapande och rapp feelgood med ett bakomliggande allvar om kraften i sociala medier.Lovisa Wistrand föddes i Vallentuna 1991 och bor idag i Uppsala med sin man och son. Hon är utbildad grafisk designer men arbetar nu som författare på heltid. Hon har utkommit med flera böcker i både fantasy- och feelgoodgenren. På fritiden tycker hon om att resa och fotografera.

Stäng meny