
Raw Cakes : 30 läckra mjuka kakor - inget socker, inget gluten, ingen ugn

| Författare | |
|---|---|
| Medverkande | |
| Förlag | Tukan Förlag | 
| Genre | Mat och dryck | 
| Format | Inbunden | 
| Språk | Svenska | 
| Antal sidor | 64 | 
| Vikt | 366 gr | 
| Utgiven | 2016-08-05 | 
| SAB | Qcabc | 
| ISBN | 9789176175422 | 
Ät bakverk du mår bra av!
Det finns massor av goda skäl att inte tacka nej till frestelserna i den här boken!
Raw food-bakelser är inte bara för raw food-folk. Dessa bakverk är ryktbart goda och man kan njuta av dem utan dåligt samvete. Naturligtvis finns det olika slags fetter i några av de här bakverken, men alla är naturliga och fulla av vitaminer och mineraler. Eftersom ingen av kakorna gräddats i ugn är också alla näringsämnen intakta.
Det är som att plocka russinen ur kakan - det här är bakverk du mår bra av!
*Samtliga recept i boken passar även veganer.
Det finns massor av goda skäl att inte tacka nej till frestelserna i den här boken!
Raw food-bakelser är inte bara för raw food-folk. Dessa bakverk är ryktbart goda och man kan njuta av dem utan dåligt samvete. Naturligtvis finns det olika slags fetter i några av de här bakverken, men alla är naturliga och fulla av vitaminer och mineraler. Eftersom ingen av kakorna gräddats i ugn är också alla näringsämnen intakta.
Det är som att plocka russinen ur kakan - det här är bakverk du mår bra av!
*Samtliga recept i boken passar även veganer.
 
				






















