Pest eller kolera : Bättre än världens bästa presentbok

Pest eller kolera : Bättre än världens bästa presentbok
Författare
Medverkande
Förlag Bokförlaget DN
GenreHumor och kåserier
FormatKartonnage
SpråkSvenska
Antal sidor128
Vikt239 gr
Utgiven2004-09-28
SABHc.017
ISBN 9789175885728
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Vilket väljer du: 
...att från och med nu bara få prata om vädret eller att aldrig mer få se någon i ögonen?

...att vara den minst begåvade i Sverige i nutid eller vara den intelligentaste på bronsåldern?

 ...ha vansinnigt ont i huvudet ända tills Palmemordet är löst eller att du får ett år på dig att lösa det annars dör du?

...att ha dubbelt så mycket hud som du behöver eller något otalt med Hells Angels?

Vi ställs ständigt inför svåra val i livet: hemma, på jobbet, hos svärföräldrarna och kanske allra värst - hos frissan! Se till att vara förberedd nästa gång – läs Pest eller kolera. En övningsbok i den svåra konsten att välja. Pest eller kolera bjuder 200 fint avvägda dilemman som du aldrig trodde att du skulle behöva ställas inför. Och ärligt talat, vad väljer du: Att köpa Pest eller kolera idag eller att varje dag under resten av ditt liv undra om du valde fel?

Annika Lantz är journalist och programledare i både radio och tv. Hon är mest känd för "Morgonpasset" i P3 för sina insatser i Parlamentet på TV4, och för att hon fött fram en bebis på 4,2 kilo. Sänder nu "Lantz i P3" i P3.

Kjell Eriksson är journalist och programledare. Mest känd från P3 men har även skojat i SVT:s "Akta rygg"och "Humorlabbet". Arbetar nu på Radio Stockholm.

Ola Karlsson är journalist och har jobbat med både radio och tv. Mest känd för att han känner Kelly Tainton. Arbetar nu med programmet "Jorden är platt" på UR.