Om ni inte börjar leva gör jag slut

Om ni inte börjar leva gör jag slut
Serie De fyras gäng
Författare
Förlag Pocketförlaget
GenreSvenska berättare
FormatPocket
SpråkSvenska
Antal sidor190
Vikt120 gr
Utgiven2017-01-17
SABHc
ISBN 9789175792170
Livet tar inte slut bara för att man har fyllt 60!

De fyra väninnorna Garbo, Pamela, Anita och Ingalill gör inget annat än ältar besvikelser och sjukdomar, tills en dag då Garbo får nog och ställer ett ultimatum: Berätta om era hemligheter och drömmar annars säger jag upp bekantskapen.

Det blir startpunkten för alla fyra att våga avslöja vad de egentligen vill ha ut av livet. Damerna gör upp listor på vad de önskar sig och alla får i uppgift att hjälpa till att uppfylla dessa drömmar. Nu ska de hämnas på sol-och-våraren, leta upp gamla kärlekar eller återuppta vänskapsrelationer från förr.

Om ni inte börjar leva gör jag slut är romanen som med humor och värme tar tag i den stora frågan om hur man förväntas leva sitt liv efter att man passerat 60-strecket.

Journalisten och författaren Eva Swedenmark är bosatt i Stockholm. Hon har skrivit ett trettiotal böcker, bland annat Smulton och svek och Lingon och lust tillsammans med Annica Wennström. Om ni inte börjar leva gör jag slut är den första boken i serien om De fyras gäng.

Och visst behöver vi dessa uppmuntringsböcker som vågar utmana åldersnojan och hävda att den mogna skönheten är den bästa, att nya möten och upplevelser bara blir bättre mot en bakgrund av erfarenhet, och att livet är till för att levas fullt ut så länge vi har det.
Gefle Dagblad

Humörhöjande mappie-lit, Eva Swedenmark, den felande länken mellan Catharina Ingelman-Sundberg och Fay Weldon slår ett slag för skrattrynkorna.
M-magasin

Jag älskade den här boken. Betyg 4,5/5
Boktjuven

"... man mår bra när man läser det här"
Bokmalen.nu