Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha

Fermentering : syra egen kraut, kimchi och kombucha
Författare
Medverkande
Förlag Lind & Co
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor159
Vikt546 gr
Utgiven2016-10-13
SABQcada
ISBN 9789174616163
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Något jäser i restaurangkök världen över bokstavligt talat. Och nu kan du dra igång samma process själv, i ditt eget kök!
I Fermentering hittar du 35 enkla recept på fermenterade grönsaker och frukter. Kom igång med klassisk sauerkraut, kryddig koreansk kimchi och den läskande tedrycken kombucha. Med spännande kombinationer får klassiska recept helt nya smakdimensioner.
Låt dig inspireras av urgamla konserveringsmetoder och lär dig att fermentera fyll ditt skafferi och låt tiden arbeta för dig och dina fermenterade produkter. Resultatet är både livgivande, stärkande och fyllt av smak - underbart till smörgåsar, sallader och grillat.

SHANE PETERSON är självförsörjningsentusiast, naturälskare och brinner för fermentering.

SØREN EJLERSEN är kock och grundare till aarstiderne.com, en dansk sajt för ekologiska råvaror.

DITTE INGELMANN är kokboksförfattare, matfotograf och receptskapare. Hon har en examen i näringslära och driver den populära bloggen thefoodclub.dk.