Rebellens nybörjarbok : konsten att låta tillsammans

Rebellens nybörjarbok : konsten att låta tillsammans
Författare
Förlag Leopard Förlag
GenreFacklitteratur barn och ungdom
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor40
Vikt300 gr
Utgiven2018-04-26
SABuOd:do
ISBN 9789173437752
<p align="LEFT" dir="LTR">Världen är inte bara blommor och kärlek. Men i alla tider har det funnits människor som samlats om och om igen, de som fortsatt att vråla för rättvisa. Följ med på en resa genom orden som förändrat världen.

<p align="LEFT" dir="LTR">&nbsp;

<p align="LEFT" dir="LTR">I Kajsa Bornedals Rebellens nybörjarbok välkomnas du in i aktivismens varma värld. Det är en bok laddad av ord som ska höras. Som ska ropas, ta plats, störa och påverka. Det är slagord fyllda av ilska, glädje och förtröstan. Här ställs du öga mot öga med dagens utmaningar och gårdagens stridsrop. En sporre för dig som vill kämpa för det som är viktigt och en inbjudan till samtal om politik och engagemang för blivande förkämpar och deras vuxna.

<p align="LEFT" dir="LTR">&nbsp;

<p align="LEFT" dir="LTR">Maxa stämbanden, få bästa tipsen för din egen banderoll och låt ropen skalla för en bättre planet!

<p align="LEFT" dir="LTR">&nbsp;

Kreatören och aktivisten Kajsa Bornedal går just nu på Basis konstskola och bor i Stockholm med sin son. Hon har länge arbetat med mänskliga rättigheter bland annat på RFSL och Amnesty International.

</u>