Bevisen : frisk med LCHF

Bevisen : frisk med LCHF
Serie Hälsa och Livsstil
Författare
Medverkande
Förlag Optimal Förlag
GenreHälsa, skönhet och sex
FormatDanskt band
SpråkSvenska
Antal sidor303
Vikt364 gr
Utgiven2013-01-31
SABVmbb
ISBN 9789172417335
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
LCHF fungerar här är bevisen!

I denna bok berättar jag om mina egna patienter. Och vad de har berättat för mig om hur de blivit friska efter att ändra sina kostvanor. Många har tidigare försökt allt utan att lyckas. Men kostomläggningen blev till slut den medicin som fungerade. För mig är deras berättelser bevisen för att LCHF fungerar!

Läs om Liv som blev av sin värk i muskler och skelett och därmed sina sömnproblem. Läs om Ingeborg som blev kvitt sin diarré. Eller om Julie som kunde sluta med sina epilepsimediciner. Och läs om återkopplingarna som jag har fått från andra läkare.

Läs om följande sjukdomar och besvär: <ul> <li>Muskel- och skelettvärk</li> <li>Migrän och annan huvudvärk</li> <li>Epilepsi</li> <li>Övervikt och fetma</li> <li>Högt blodtryck</li> <li>Diabetes typ 1 och 2</li> <li>Polycystiskt ovariesyndrom (PCOS) och graviditet</li> <li>Multipel skleros (MS)</li> <li>Bechterews sjukdom</li> <li>Psoriasis</li> <li>Psoriasisartrit</li> <li>Gikt</li> <li>Matintolerans och irriterad tarm</li> <li>Celiaki</li> <li>Crohns sjukdom</li> <li>Ulcerös kolit</li> </ul>

Sofie Hexeberg är läkare och kostexpert. Hon är medicine doktor och har i sin forskning studerat vilka effekter som fett, fibrer och kolesterol har på blodfetter, hjärta och hjärtats funktion. Hon behandlar patienter med diabetes, migrän, psoriasis, högt blodtryck, övervikt och hormonrelaterade besvär genom att ordinera kost med mindre kolhydrater och mer fett. Tidigare böcker på Optimal Förlag: Nytt liv med riktig mat (2010), Frisk med LCHF 100 recept med riktig mat (2011), Frisk med LCHF luncher & smårätter (2011), Frisk med LCHF i goda vänners lag (2012).

Hemsida: www.drhexeberg.no