Jills mat efter säsong

Jills mat efter säsong
Serie Kokböcker
Författare
Medverkande
Förlag Pagina Förlags
GenreMat och dryck
FormatKlotband
SpråkSvenska
Antal sidor189
Vikt871 gr
Utgiven2013-12-31
SABQcaa
ISBN 9789172412651
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Utöver en uppsjö av läckra recept ger författaren Jill Wallentin Wollberg handfasta tips och råd om hur du som konsument kan göra medvetna val i matbutiken och hon beskriver på ett lättförståeligt sätt varför vi mår så bra av att dra ner på intaget av kolhydrater.

Kroppen, precis som naturen, mår bäst av rena och äkta matvaror. Utan tillsatser framträder råvarornas riktiga karaktär. I den här kokboken presenterar Jill några av sina mest populära recept samt mängder av nykomponerade godbitar. Samtliga recept är givetvis utan både socker och gluten.

Jill Wallentin Wollberg är kostrådgivare, grafisk formgivare och matkreatör. Sedan fem år tillbaka är hon ett välkänt namn för den halva miljon hushåll som följt hennes matuppslag i Stockholms lokaltidningar, där hon varje månad bjuder på nya matkompositioner. Tusentals matintresserade följer henne även på Instagram och på www.jillsmat.se.