Frisk med LCHF : 100 recept med riktig mat

Frisk med LCHF : 100 recept med riktig mat
Serie Hälsa och Livsstil
Författare
Medverkande
Förlag Optimal Förlag
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor209
Vikt926 gr
Utgiven2011-10-31
SABQcabb
ISBN 9789172412286
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Alla recept du behöver för att gå över till LCHF Enligt en undersökning våren 2011, utförd av Demoskop, uppgav 23 procent av svenska folket att de helt eller delvis följde kostråden som är förknippade med LCHF (lite kolhydrater och mycket animaliskt fett).

Hundratusentals svenskar har fått en bättre vardag, fri från besvär och sjukdomar, genom att lägga om sin kosthållning till LCHF.

Ur innehållet: Lättlagad och god vardagsmat till frukost, lunch och middag. Tillbehör, snacks, såser, kakor och desserter.

Så går du över till LCHF

Planering, tips och råd

Vad behövs i köket och kylskåpet?

Mur mycket kan du äta?

Bjud på LCHF till många gäster

Sofie Hexeberg är läkare och kostexpert. Hon är medicine doktor och har i sin forskning studerat vilka effekter som fett, fibrer och kolesterol har på blodfetter, hjärta och hjärtats funktion. Hon behandlar patienter med diabetes, migrän, psoriasis, högt blodtryck, övervikt och hormonrelaterade besvär genom att ordinera kost med mindre kolhydrater och mer fett. Sofie Hexebergs första bok, Nytt liv med riktig mat, utkom på Optimal Förlag 2010. Hemsida: www.drhexeberg.no

Gunn-Karin Sakariassen är näringsterapeut vid Norsk Akademi for Naturmedisin. Hon föreläser, håller matlagningskurser och hjälper patienter till ett friskare liv med LCHF-kost. Hemsida: helhetsmedisin.no

"För den som står i begrepp att prova LCHF är detta en utmärkt handbok."
Erika Storme Martinger, BTJ-häftet