Leva med barn

Leva med barn
Författare
Förlag Gothia
GenrePsykologi
FormatHäftad
SpråkSvenska
Antal sidor232
Vikt0
Utgiven2013-03-07
SABDofa
ISBN 9789172058668
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Att leva med barn är roligt och svårt. Ett äventyr som ger nya perspektiv och innebär både glädje och utmaningar. Hur kan det vara? Hur är det att vara barn? Hur gör man som förälder? Föräldraskapet är ett livslångt åtagande som förändras i takt med att barnen växer. Leva med barn är tänkt som ett stöd i denna resa, något att slå i när man har en specifik fråga eller läsas från pärm till pärm.

Med boken som inspiration hoppas vi att läsaren kan hämta kunskap, tips och råd, få stöd och känna tillförsikt! Intervjuer med familjer och citat från barn gör att man kan känna igen sig i olika sammanhang och funderingar. Det finns också rikligt med förslag på bra böcker och nätsajter.

Författare är Marie Köhler, barnhälsovårdsöverläkare, Antonia Reuter, MHV/BHV-psykolog och Johanna Tell, samordnande sjuksköterska inom BHV. Med sina tre olika professioner inom barnhälsovården bidrar de med gedigen kunskap från sina områden.

Detta är den tolfte upplagan av den populära klassikern Leva med barn. All text är omarbetad, mycket är nyskrivet och boken innehåller många konkreta råd.