Fisk & kött : matglädje från hela världen
Medverkande | |
---|---|
Förlag | Bra Böcker |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 128 |
Vikt | 590 gr |
Utgiven | 2003-08-19 |
SAB | Qcaal |
ISBN | 9789170020216 |
FISK
Knappast någon annan råvara har en så delikat smak, är så nyttig och kan tillagas på så många olika sätt som fisk. Välj en fiskrätt med pikant eller mild kryddning, fint grillad eller inbakad och njut!
KÖTT
På menyerna runt om i världen finns nästan alltid härliga kötträtter. Kotlett, schnitzel, biff eller fin oxfilé alla har sina favoriter. Här får du tips på nya och annorlunda sätt att steka och panera, laga hela eller strimlade köttbitar eller göra fräscha rätter i woken.
Knappast någon annan råvara har en så delikat smak, är så nyttig och kan tillagas på så många olika sätt som fisk. Välj en fiskrätt med pikant eller mild kryddning, fint grillad eller inbakad och njut!
KÖTT
På menyerna runt om i världen finns nästan alltid härliga kötträtter. Kotlett, schnitzel, biff eller fin oxfilé alla har sina favoriter. Här får du tips på nya och annorlunda sätt att steka och panera, laga hela eller strimlade köttbitar eller göra fräscha rätter i woken.