Nalle Puhs magiska bok med förvandlingsbilder

Nalle Puhs magiska bok med förvandlingsbilder
Författare
Medverkande
Förlag Bonnier Carlsen
GenreSkönlitteratur barn och ungdom
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor12
Vikt607 gr
Utgiven2006-02-15
SABHe=c,u
ISBN 9789163845017
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Här har utdrag ur flera av de mest älskade Nalle Puh-berättelserna samlats i en förtrollande vacker presentbok med förvandlingsbilder. Varje berättelse är vackert dekorerad med små färgbilder från originalböckerna och en större snurrbild. Genom att dra i bandet förvandlas bilden på ett magiskt sätt till en helt annan!

De vackra originalillustrationerna i färg av E. H. Shepard och A. A. Milnes klassiska texter gör denna bok till en verklig skattgömma.

En gammaldags snurrbilderbok i lyxigt utförande som passar perfekt som dopgåva eller födelsedagspresent.

A. A. Milne (1882-1956) var redan känd som dramatiker och romanförfattare när hans bok Nalle Puh kom ut 1926. Berättelserna om Nalle Puh var skrivna för sonen Christopher Robin vars leksaker fick stå modell för bokens figurer. Sjumilaskogen, där äventyren utspelar sig, har sin förebild i Ashdown Forest där familjen Milne bodde.   E. H. Shepard (1879-1976) kom att bli känd som mannen som tecknade Nalle Puh. Hans träffande och ömsinta bilder av Nalle Puh och alla de andra i Sjumilaskogen bidrar i lika hög grad som texten till berättelsernas popularitet och är kända över hela världen.