
Gelato! Äkta italiensk glass

| Författare | |
|---|---|
| Medverkande | |
| Förlag | Bokförlaget Semic |
| Genre | Mat och dryck |
| Format | Inbunden |
| Språk | Svenska |
| Antal sidor | 96 |
| Vikt | 432 gr |
| Utgiven | 2016-05-02 |
| SAB | Qcaam |
| ISBN | 9789155263133 |
Med sina rena smaker och lena, krämiga konsistens brukar italiensk glass anses som godast i världen. Nu behöver du inte längre åka till Italien eller jaga efter stans bästa glassbar för att unna dig denna svårslagna njutning. Med Samantha Santambrogio-Öbergs bok gör du äkta italiensk glass hemma i ditt eget kök, som smakar lika ljuvligt som i Roms bästa gelateria.
Här finns de klassiska och traditionella recepten: pistacchio, nocciola, stracciatella, här finns smakintensiva bärsorbeter och läskande granita. En del kräver glassmaskin, andra kan du göra på landet på 5 minuter med två ingredienser och en visp.
























