Amerikas bästa mat : pajer, soppor, sallader, barbecue, sandwiches & bakverk

Amerikas bästa mat : pajer, soppor, sallader, barbecue, sandwiches & bakverk
Författare
Medverkande
Förlag Ica Bokförlag
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor160
Vikt998 gr
Utgiven2009-08-06
SABQcaa
ISBN 9789153430704
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
I AMERIKAS BÄSTA MAT HITTAR DU 112 INSPIRERANDE RECEPT FRÅN HELA USA FROM CALIFORNIA TO THE NEW YORK ISLAND. Det roliga med att leta upp Amerikas bästa mat är att uppgiften är nästan omöjlig. I USA har mattraditioner från världens alla hörn mötts och inspirerat varandra. Här krävs en matentusiast med överblick för att hitta rätt. Vår heter Jane Tierney, välrenommerad kock med brinnande intresse för mat och mattraditioner och en välfylld receptsamling. Tillsammans med henne och hennes kollega Jens Retlev har vi valt de vackraste och godaste pajerna, de fräschaste salladerna, de hetaste grillrätterna, de mest spännande sopporna och de smarrigaste coffee shop-kakorna. Allt är lagat och fotograferat på plats i USA. Bläddra och se på bilderna. Recepten är enkla att följa (du hittar råvarorna i en välsorterad butik). Och du behöver inte vara stjärnkock för att lyckas bara du läser igenom hela receptet innan du sätter igång. Ex på rätter; Grönsakspaj från Kalifornien, Pumpapaj, Waldorf och Caesars sallad, New England Clam chowder, kall melonsoppa från västkusten, grillade grönsaker med vinigrett och getost, grillad pizza, hamburgare, marmorerad cheesecake, apelsinscones, bagel med grönsaker mm.