Core English 2 onlinebok (elevlicens) 6 månader

Core English 2 onlinebok (elevlicens) 6 månader
Författare
Förlag Sanoma Utbildning
FormatEbok (nedladdning & online)
SpråkEngelska
Vikt0
Utgiven2014-08-26
ISBN 9789152329184

Core English
Goda läsupplevelser, intressanta ämnen för diskussion och fri skrivning - Core ger dina elever styrka
där den behövs som bäst.

Texterna
Texterna, både skönlitterära och faktatexter, utgör grunden i materialet. De är valda både för att de har stort läsvärde och för att de speglar olika delar av den engelskspråkiga världen.

Core 2 är indelad i Fiction, Non-fiction och Classics . Fiction består av tematiskt indelade skönlitterära texter. Non-fiction är en samling tidningsartiklar som tar upp aktuella ämnen. Classics innefattar sex kända klassiska verk ur den brittiska och amerikanska litteraturhistorien samt information om författaren och samtiden.
Till samtliga avsnitt finns uppföljnings-övningar på textinnehållet såväl som på språket.

Övningarna
Till var och en av texterna finns innehållsfrågor, ordkunskapsövningar, t.ex. synonymer, motsatsord, false friends, ordbildning, prepositioner, phrasal verbs och collocations. Fria tal- och skrivövningar är ett självklart inslag i övningskedjan till varje text.

Onlinebok
Onlineboken ger eleven möjlighet att arbeta med den tryckta boken direkt i datorn. Onlineboken innehåller funktionerna uppläsning av text, zoom, anteckningsblock samt ett skriv- och ritverktyg.

Eleverna arbetar online vilket medför att de även har tillgång till sin bok hemifrån. Eleverna har tillgång till boken från vilken dator/surfplatta som helst med internetuppkoppling och boken har flera interaktiva funktioner.
När man använder en surfplatta laddar man ner boken via appen ""Sanoma Utbildning"". Appen laddas ner gratis från App Store eller Google Play.
Allt arbete sparas automatiskt på elevens egen inloggning