What's up? åk 8 Övningsbok onlinebok (elevlicens) 6 månader

What's up? åk 8 Övningsbok onlinebok (elevlicens) 6 månader
Författare
Förlag Sanoma Utbildning
GenreSpråk (inkl. lexikon, parlörer och ordböcker)
FormatEbok (nedladdning & online)
SpråkEngelska
Vikt0
Utgiven2013-09-03
SABuFe
ISBN 9789152325773

What’s up?

Vill du och dina elever arbeta med ett beprövat, flexibelt och mycket uppskattat läromedel? Med What’s up? blir inlärningen spännande och lustfylld: Texter som utmanar. Litterära utflykter i tid och rum. Intresseväckande realia.

Med mångsidiga What’s up? har du alla möjligheter att variera och individualisera lektionerna.

Om onlineboken
Onlineboken är en digital kopia av den tryckta boken. Fördelarna är många - boken är alltid tillgänglig från vilken dator/surfplatta som helst med internetuppkoppling och boken har flera interaktiva funktioner. I alla onlineböcker finns anteckningsblock, skriv- och ritverktyg, zoom och bokmärke.

Övningsbok åk 8Variation i övningstyper och svårighetsgrad är utmärkande för övningsboken. Övningarna har tydliga instruktioner på svenska och är lätta att arbeta med. I varje övning talas om vad det är som övas:vocabulary, speaking, listening, reading och writing. En återkommande övningstyp kallas In English. Här får eleverna träna på att klara av vardagliga situationer på engelska.

I slutet av övningsboken finns ett omfattande separat grammatikavsnitt med varierade övningar på viktiga moment.

Övningsmästaren
Till What’s up finns även Övningsmästaren. Det är en samlingsportal för olika digitala övningar knutna till Sanoma Utbildnings läromedel i språk och innehåller allt från ljudfiler och glosträning till hörövningar och lucktexter. Övningsmästaren är helt kostnadsfri och fungerar precis lika bra på surfplatta som på dator. Det enda som behövs är en uppkoppling.