What´s up? åk 6 (4-6) för interaktiv skrivtavla/projektor (skollicens) 1 år

What´s up? åk 6 (4-6) för interaktiv skrivtavla/projektor (skollicens) 1 år
Författare
Förlag Sanoma Utbildning
FormatEbok (nedladdning & online)
SpråkEngelska
Vikt0
Utgiven2012-11-29
ISBN 9789152303658
Interaktiv skrivtavla/projektorWhat’s Up? har material för interaktiv skrivtavla/projektor i form av färdiga lektionsupplägg med lärargenomgångar och elevövningar. Allt har en tydlig koppling till boken. Layouten är inbjudande och materialet är enkelt att använda. I materialet finns verktyg såsom penna, sudd samt möjlighet att rita geometriska figurer.
Materialet används online och fungerar på alla typer av skrivtavlor och även med enbart dator och projektor. Materialet är flashbaserat och går då tyvärr inte att använda på en surfplatta.

Materialet säljs som skollicens. En skollicens innebär att alla lärare på skolan har tillgång till och kan använda det. När ni köpt en licens får ni via e-post en licensnyckel.

Övningsmästaren
Till What’s up finns även Övningsmästaren. Det är en samlingsportal för olika digitala övningar knutna till Sanoma Utbildnings läromedel i språk och innehåller allt från ljudfiler och glosträning till hörövningar och lucktexter. Övningsmästaren är helt kostnadsfri och fungerar precis lika bra på surfplatta som på dator. Det enda som behövs är en uppkoppling.