Säg inget till min farbror!

Säg inget till min farbror!
Författare
Medverkande
Förlag Johan Lindblad
GenreSvenska berättare
FormatEbok (EPUB)
SpråkSvenska
Antal sidor323
Vikt0
Utgiven2019-05-06
SABHc
ISBN 9789151911731
”Jag har varit med om mycket i mina dagar. Jag vet inte om det jag tänker fokusera på i den här texten är det som har varit mest uppseendeväckande. Till exempel flög jag mellan Stuttgart och Frankfurt en gång sittandes på vingen på ett mindre flygplan, ätandes paprikachips, drickandes Fanta. Turbulens fick mig att tappa mina tillbehör någonstans mittemellan städerna och sen var det i ärlighetens namn inte så kul längre. Resa utan snacks är som ni nog känner till knappt genomförbart. Men, jag anlände till Frankfurt, min nya arbetsort, med stil i alla fall. Om än lite sönderblåst.”


Så börjar berättelsen som finns mellan de här pärmarna. Från Tyskland färdas bokens berättare sedan till Sverige och Malmö. Och det är där huvuddelen av det här nutida äventyret utspelar sig.
Mer får ni min själ inte reda på här. Nej, jag menar det. Inget tjafs! Klicka nu på boken istället, och ge er iväg på en fartfylld resa.
God tur!


Ovanstående är ett utdrag från den här bokens baksidestext. Med sin debutroman hoppas författaren Johan Lindblad att få bjuda på känslorna förundran, eftertanke och glädje utlöst i skratt. Och nog fan har han lyckats ska ni se. Ett säkrare köp har inte funnits sen Telia blev börsnoterat. Eller vänta...
Hur som helst, köp den. Och avgör själva. Malmö är som sagt skådeplatsen och det är ett hejvilt berättande från början till slut.