Choklad : mer av det goda

Choklad  : mer av det goda
Författare
Medverkande
Förlag Prisma
GenreMat och dryck
FormatKartonnage
SpråkSvenska
Antal sidor239
Vikt1226 gr
Utgiven2007-10-12
SABQcaam
ISBN 9789151848471
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Jan Hedh är landets främste chokladexpert med 35 års erfarenhet av ämnet! I sin bok <em>Choklad</em> presenterar han en mängd läckra recept på chokladpraliner av olika slag. Men här finns också delikata petits fours, läckra kolor, kompletta desserter, spännande glassbomber och eleganta tårtor. Du får tips om hur olika bär och frukter kombineras i praliner med skilda chokladsorter. Här finns praliner med nötter och mandel, med aprikoser och plommon, med hallon och svarta vinbär, med smaksättningar som chili och rosépeppar, flingsalt och citrontimjan, kanel, kaffe och teer av skilda slag. Du får lära dig att göra tryfflar med årgångschoklad och hur man bäst lyckas med likörpraliner.
<em>Choklad</em> vänder sig till såväl amatörer som till proffs. Den är pedagogiskt upplagd och vackert illustrerad med Klas Anderssons bilder.
Choklad utkom i original 2005.