
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2006

| Författare | |
|---|---|
| Medverkande | |
| Förlag | Prisma |
| Genre | Mat och dryck |
| Format | Inbunden |
| Språk | Svenska |
| Antal sidor | 160 |
| Vikt | 410 gr |
| Utgiven | 2005-11-11 |
| SAB | Qca:k |
| ISBN | 9789151845586 |
Gastronomisk kalender 2006 innehåller kunskap och kuriosa för den hungrige, törstige och kulturhistoriskt intresserade.
Ur årets innehåll:
? Jonas Borssén skriver om kryddors helande egenskaper
? Cajsa Stenmark skriver om äpplet ur hälsosynpunkt
? Magdalena Ribbing intervjuar Povel Ramel samt skriver om calvados
? Jan-Öjvind Swahn går på krogrond i förra sekelskiftets Stockholm
? Karin Johannisson skriver om Tore Wretman
? Malin Ottosson skriver om matsäckens historia
? Inger Grimlund beskriver Årets kocktävlingen
? Niklas Rådström bidrar med sitt direktörstal som hölls vid akademiens sammanträde i maj 2005.


























