Drömstigen

Drömstigen
Författare
Medverkande
Förlag HarperCollins Nordic
GenreUtländska berättare
FormatPocket
SpråkSvenska
Antal sidor316
Vikt170 gr
Utgiven2017-01-13
ISBN 9789150922622
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Journalisten Rebecka har minst sagt många bollar i luften. Arbetet på tidningen tar all hennes tid och energi samtidigt som familjen pockar på uppmärksamhet. Sugen på karriär men samtidigt full av skuldkänslor känns det som att hon aldrig riktigt räcker till.

När en gammal ungdomskärlek plötsligt dyker upp på jobbet och hennes man tröttnar på hennes ständiga svek hotas allt det hon har kämpat för. Samtidigt visar sig ett anonymt tips till tidningen få större betydelse för karriären än vad hon någonsin kunnat drömma om.

Jenny Fagerlund är utbildad journalist och har arbetat många år med journalistik och kommunikation. Hon är vinnaren av Harlequins författartävling 2014. Hon älskar böcker som innehåller romantik, härliga miljöer, en spännande intrig och lyckliga slut. Jenny är född 1979 och bor i Stockholm tillsammans med man och tre barn och ett fjärde på väg. När hon inte skriver tycker hon om att rida, spela tennis och resa. Drömstigen är hennes debutroman. Den är också såld till Tyskland!