Murning, putsning och plattsättning Onlinebok Grupplicens 12 mån

Murning, putsning och plattsättning Onlinebok Grupplicens 12 mån
Serie Bygg 360
Författare
Förlag Liber
GenreTeknik
FormatEbok (nedladdning & online)
SpråkSvenska
Vikt0
Utgiven2012-08-15
SABPp
ISBN 9789147913640
Murning, putsning och plattsättning Onlinebok tar upp regler och förutsättningar för arbete med murning, putsning och plattsättning så att det blir rätt från början. Läromedlet tar även upp historik, materialkunskap och vilka konsekvenser det får om man inte gör rätt.

Det är en faktabok som riktar sig till dig som behöver grundläggande kunskaper i murning, putsning och plattsättning. Här får du en introduktion till de arbetsmoment som ingår i yrkeskunskaperna. Boken ska tillsammans med praktiskt arbete vägleda dig in i arbetslivet som hantverkskunnig. Den beskriver förutsättningar och krav för att kunna utföra ett arbete med god kvalitet, enligt de normer och riktlinjer som finns. Du får också en förståelse för varför man ska arbeta på ett visst sätt och vilka konsekvenser det kan få om man gör fel.
Vi vill uppmuntra dig att följa de anvisningar och den standard som presenteras i faktaboken, så att det blir rätt från början. Målsättningen är att många kunniga hantverkare arbetar med murning, putsning och plattsättning i framtidens byggande.