Måleriprocessen Faktabok

Måleriprocessen Faktabok
Serie Bygg 724
Författare
Förlag Liber
GenreTeknik
FormatHäftad
SpråkSvenska
Antal sidor192
Vikt0
Utgiven2022-06-09
SABPpa
ISBN 9789147142033
Bygg 724 är ett undervisningskoncept för Bygg- och anläggningsprogrammet, som har utvecklats i samråd med Byggbranschens Yrkesnämnd BYN. Materialet är kursanpassat utifrån det centrala innehållet i Bygg- och anläggningsprogrammets kurser för gymnasium och vuxenutbildning.

Bygg 724 är en vidareutveckling av serien Bygg 360. I Bygg 724 finns dels kursanpassade tryckta faktaböcker, dels en digital elevlicens där en onlineversion av faktaboken och ett digitalt övningsmaterial möts i samma komponent. I materialet kopplas teori och praktik samman. Byggteknik beskrivs i anslutning till hur arbetsmoment kan utföras, kvalitets- och arbetsmiljöfrågor beskrivs i sina sammanhang. Genom den digitala lärarlicensen kan läraren följa elevernas utveckling och individanpassa undervisningen. Undervisningen blir enklare i alla steg, från planering och fördelning av uppgifter, till inlämningar och uppföljning.

Om författarna
Författarna i serien Bygg 724 har alla en gedigen bakgrund inom byggbranschen med speciella kunskaper inom sina områden. Många av författarna är även erfarna pedagoger inom gymnasie- och vuxenutbildningen i Sverige, vilket säkerställer att läromedlen är förankrade i de krav som ställs av Skolverket.