Livet i Bokstavslandet åk 3 Mix Klasspaket (Tryckt och Digitalt) 12 mån

Livet i Bokstavslandet åk 3 Mix Klasspaket (Tryckt och Digitalt) 12 mån
Serie Livet i Bokstavslandet
Författare
Förlag Liber
GenreSpråk (inkl. lexikon, parlörer och ordböcker)
FormatEbok (nedladdning & online)
SpråkSvenska
Vikt0
Utgiven2019-06-25
SABFc
ISBN 9789147136483
Smartast med klasspaket till tv-serien

Ulf Stark har skrivit fristående läseböcker om de populära tv-figurerna i Livet i Bokstavslandet. Därtill finns arbetsböcker och digitala produkter. För dig som vill jobba mixat är det mest förmånligt att välja Mix Klasspaket.

Hela klassens material till rabatterat pris
I Mix Klasspaket får du en klassuppsättning (minst 25 ex) av Arbetsbok och Digital Mix Elev. Dessutom en Digital Mix Lärare, alltihop till paketpris.

- Arbetsboken har övningar till varje avsnitt som tränar de aktuella bokstäverna och bokstavsljuden, grammatik, språk- och ordkunskap, samt läsförståelseuppgifter med inferensfrågor.

- Digital Mix Elev är elevens digitala komplement med interaktiva uppgifter där de kan träna ljud, bokstäver och läsförståelse. Här finns även båda nivåerna av läseböckerna i digital version med inläst text.

- Digital Mix Lärare är lärarens digitala material med planeringar, undervisningstips, kopieringsunderlag, introduktioner och presentationsmaterial för gemensamma genomgångar och visningar i klassrummet. Här ingår även elevens digitala material.

Mix klasspaket (Tryckt och Digitalt) innehåller:
- 1 ex av Digital Mix Lärare
- Klassuppsättning om minst 25 ex av Arbetsbok
- Klassuppsättning om minst 25 ex av Digital Mix Elev

Läseböckerna ingår inte i klasspaketet, utan måste köpas till på nivå Röd eller Grön i det antal som önskas. Dock finns båda läseböckerna som visningssidor med inläst text i det digitala materialet.