Spektrum NO 5 Digital (lärarlicens) 12 mån

Spektrum NO 5 Digital (lärarlicens) 12 mån
Serie Spektrum NO 4-6
Författare
Förlag Liber
GenreAllmän naturvetenskap
FormatEbok (nedladdning & online)
SpråkSvenska
Vikt0
Utgiven2019-05-27
SABU
ISBN 9789147133253
Nytt heltäckande digitalt läromedel i NO årskurs 5
Spektrum NO 5 Digital är ett modernt, lustfyllt och engagerande digitalt läromedel i NO, med allt du behöver samlat på ett och samma ställe. Här ges eleverna förutsättningar att utveckla sina förmågor utifrån engagerande och lättlästa texter. Du som lärare kan individanpassa materialet genom att dela ut material och övningar som är anpassade efter varje elevs nivå. Här finns även smarta funktioner som automatiskt anpassar övningar efter vad eleven behöver repetera och vad den kan gå vidare med. Läromedlet har en innehållsrik sva-ordbok med bildstöd som översätter till 9 språk.

Spektrum NO 5 Digital (lärarlicens): För dig som lärare finns, utöver det digitala läromedlet, stöd i form av pedagogisk planering, aktiviteter och laborationer, bilder, länktips, extrauppgifter med mera. Detta möjliggör för alla elever att delta och lyckas. Dessutom finns bedömningsuppgifter med både automatisk rättning och bedömningsstöd samt uppföljning utifrån kunskapsmatriser.

Digital (lärarlicens) innehåller allt lärarmaterial du behöver för undervisningen, oavsett om eleverna har de digitala eller tryckta komponenterna i serien.

Ett både stöttande och utmanande läromedel!

Beställ ett kostnadsfritt utvärderingsabonnemang

Observera att elevlicens och lärarlicens beställs med olika beställningsnummer.