
Rökning av kött och fisk : hobbyrökning och teknisk rökning

| Författare | |
|---|---|
| Medverkande | |
| Förlag | Wahlström & Widstrand |
| Genre | Mat och dryck |
| Format | Kartonnage |
| Språk | Svenska |
| Antal sidor | 107 |
| Vikt | 312 gr |
| Utgiven | 2004-03-18 |
| SAB | Qcada |
| ISBN | 9789146203452 |
Ständigt efterfrågad kommer nu den femte reviderade utgåvan av Bengt-Arne Schatz populära handbok i hur man röker fisk och kött! Rökt mat är en exklusiv smakupplevelse, men för att resultatet ska bli lyckat måste man göra rätt och ha en effektiv rökugn. Bengt-Arne Schatz är f d överingenjör på Felix och har stor erfarenhet inom området. Här ger han noggranna instruktioner om allt från inköp av material till rökugnsbyggandet till hur man utför varm- och kallrökning. Boken beskriver också olika rökta matvaror och ger en rad recept på rökt mat.

























