Samhällskunskap 1 50 p - Digitalt elevpaket (Digital produkt) - - Ett hållbart samhälle

Samhällskunskap 1 50 p - Digitalt elevpaket (Digital produkt) - - Ett hållbart samhälle
Författare
Förlag Studentlitteratur AB
GenreSamhälle, politik och debatt
FormatEbok (nedladdning & online)
SpråkSvenska
Vikt0
Utgiven2012-08-17
ISBN 9789144089522
<p class="ingress">Också Samhällskunskap 1 50p – ett hållbart samhälle fokuserar på frågan om hållbarhet i vid bemärkelse och är utvecklat för dagens mångfaldiga samhälle.

<p class="ingress">Läromedlet är utvecklat för yrkesprogrammens kortare kurs Samhällskunskap 1a1, med samma inspirerande upplägg som Samhällskunskap 1 100p, och motsvarande aktuella fördjupningar, engagerande uppgifter, nutidsfrågor, filmer med mera.

Målet är ett lättillgängligt och – för både lärare och elever – lättarbetat läromedel, där språket har anpassats så att det ska fungera väl även för elever med svenska som ett av flera språk.

DIGITALT LÄROMEDEL

Läromedlet består av fyra block som behandlar hur vi kan tänka om oss själva och andra, hur vi organiserar för att leva tillsammans, gemensamma lösningar på globala problem och hur vi kan påverka samhällets ekonomi och vår egen.

<ul> <li> Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning</li> <li> Faktafördjupningar och uppdateringar</li> <li> Kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar</li> <li> Interaktiva uppgifter</li> <li> Aktuella teman</li> <li> Nutidsfrågor</li> <li> Stort antal filmer och mycket mer</li> <li> Fungerar på dator och surfplatta</li> </ul>

I det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.

I samband med köp får du ett e-postmeddelande med instruktioner samt en unik aktiveringskod.

Samhällskunskap 1 50p – ett hållbart samhälle – digital elevlicens säljs som enanvändarlicens och är giltig ett år från aktiveringsdatum. Läromedlet finns även som digital klasslicens.