Franska bakverk

Franska bakverk
Författare
Medverkande
Förlag Natur & Kultur Allmänlitteratur
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor126
Vikt664 gr
Utgiven2021-08-20
SABQcae
ISBN 9789127174207

I <em>Franska bakverk</em> finns recept p&aring; alla sorters bakverk &ndash; vetebr&ouml;d och sm&ouml;rdegsbakverk, bakelser, t&aring;rtor och pajer, sm&aring;kakor, mjuka kakor och desserter. Mia &Ouml;hrn har anpassat alla de klassiska franska bakverken till svenska f&ouml;rh&aring;llanden och f&ouml;renklat recepten, men nallar&nbsp; f&ouml;r den sakens skull vare sig p&aring; smak eller kvalitet. F&ouml;lj med p&aring; en utflykt till de franska s&ouml;tsakernas v&auml;rld och bjud p&aring; hembakta croissanter, eclairer och florentiner!

K&auml;nslan i boken &auml;r rustik med en blandning av franskt lantliv och bistro, och receptbilderna varvas med Ulrika Ekbloms fina milj&ouml;bilder fr&aring;n Frankrike. <em>Franska bakverk</em> gavs f&ouml;rsta g&aring;ngen ut 2013 och ges nu ut i ett efterl&auml;ngtat nytryck.