Facing heaven : välkommen till sichuanköket

Facing heaven : välkommen till sichuanköket
Författare
Förlag Natur & Kultur Allmänlitteratur
GenreMat och dryck
FormatFlexband
SpråkSvenska
Antal sidor159
Vikt570 gr
Utgiven2018-04-12
SABQcaa
ISBN 9789127155268
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Nu som mjukbandsutgåva!


<em>Facing heaven</em> innehåller ett 40-tal recept och är en bok för dig som inte har lagat sichuanesisk mat tidigare. Erik Videgård leder dig in i en värld av smaker och upplevelser: Den kittlande smaken av sichuanpeppar i koppärriga mamma Chens tofu eller de umamipackade svarta jästabönorna i två gånger i grytan-fläsk, brutalhettan i röd fisk med chili och den mystiska smaken i en bangbangkyckling.


<strong>Erik Videgård </strong>började i restaurangbranschen 1984 och har sedan dess haft alla titlar inom yrket. Han har arbetat med ett tjugotal restauranger och varit delägare i ett tiotal. Eriks gastronomiska resa i sichuanköket startade i början av 2000-talet, sedan dess har han fortsatt läsa, lära, laga och skapa egna tolkningar.